Skatterådgivare Louise Balksäter


PRESENTATION

 

Louise Balksäter är skatterådgivare specialiserad inom ramen som gäller beskattning för Icke Residenter i Spanien. Hon började att arbeta år 1991 som kontorist på en Skatterådgivningsbyrå på södra delen av Gran Canaria och år 1994 studerade hon på Affärsskolan Insforcan i Las Palmas och fick Diplom som Skatterevisor och Skatterådgivare. Ǻret därpå får hon Diplom i Master för Skattelagar och Skatterádgivning utställt av den Internationella Affärsskolan Cerem i Madrid.

 

Sedan år 2000 arbetar hon som egen företagare och ger sina utländska klienter ett personligt bemötande och skatterådgivning när de säljer, köper, ärver och skänker egendomar i Spanien.

Sedan 1991 har hon samlat på sig en gedigen erfarenhet inom detta område och hon är informerad om alla nya Lagar som kommer i samband med denna form av beskattning.

 

På grund av sitt långvariga uppehåll på södra delen av Gran Canaria och sin långa erfarenhet har hon ett etablerat nätverk med Notarius Publicus, advokater, banker, revisionsbyråer (Gestorías), försäkringsbolag, arkitekter, byggmästare, mäklare, översättare, tolkar, såsom andra fackmän.

 

Louise Balksäter pratar flytande svenska, spanska, engelska och tyska. Hennes specialitet är att översätta –både muntligt och skriftligt- juridiska dokument.